Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Jeg bekræfter hermed nedenstående og at de oplyste informationer er korrekte

Levering

levering kan ske samme dag ved bestilling inden kl 11.30 på hverdage og inden kl 10.00 lørdag. Der er ingen leveringsgaranti søn og helligdage men vi bestræber os på at gøre det yderste for at det kan lade sig gøre.

Ved levering
Vi gør opmærksom på at det er obligatorisk at der vælges et alternativ, hvis modtager ikke er hjemme. Vælges tages med tilbage til butik, er det modtager selv der skal hente den i den butik der har prøvet at levere ordren.

Det er derfor også vigtigt at det er modtagers tlf. nr. der er angivet så den pågældende forretning kan have en god dialog med modtager omkring anden udlevering til en de kender eller lign. for at gøre det nemmere for modtager.

Ved bestilling efter kl. 11.30 på hverdage kan der ikke garanteres levering samme dag.

Ved bestilling senere end kl. 10 lørdag kan der ikke garanteres levering samme dag.

Hvis der ikke oplyses leveringsadresse er det eget ansvar, floristen vil da levere produktet hvor floristen tror den skal leveres.

Floristen kan ikke hænges op på hvis dette er forkert leveringsted da det er eget ansvar at man har skrevet adressen og skrevet den korrekt.

Søndag samt helligdage da de fleste butikker har lukket søn- og helligdage, kan der desværre ikke leveres blomster på denne dag. gennemføres ordren alligevel vil den blive leveret dagen før eller den efterfølgene hverdag hvor det er muligt.

Betaling
Betaling kan gøres på flere måder dog skal vi altid have pengene inden blomsterne eller produkterne bliver udleveret:

Ved afhentning

 • Kortbetaling Dankort, Visa dankort, Master Card, Visaelektron, visa maestro, Master Card direct.
 • MobilePay
 • ePay
 • Bankoverførsel(der gøres opmærksom på at vi først sender blomsterne når vi kan se pengene er kommet ind.
 • Forbrugsforeningen (betales den fulde værdi af blomsterne da der derefter ydes rabat)
 • EAN Nr. (her er der et obligatorisk gebyr på 20 kr.)
 • Firmaaftale (på faktura her skal de nødvendige informationer være skrevet i kommentarfeltet)

Ved levering

 • Visa dankort via webshoppen
 • MobilePay
 • ePay
 • Bankoverførsel(der gøres opmærksom på at vi først sender blomsterne når vi kan se pengene er kommet ind.
 • EAN Nr. (her er der et obligatorisk gebyr på 15 kr. inkl. moms)
 • Firmaaftale (på faktura her skal de nødvendige informationer være skrevet i kommentarfeltet)

Forbrugsforeningen
Der gøres opmærksom på at rabatten der ydes ved bestilling over webshoppen ikke lægges oven i den rabat der ydes via forbrugsforeningen.

Produktet

Der tages forbehold for floristen udvalg af afskårne, planter, chokolade og specialiteter, samt årstidens sæsoner, priser og farver. Produkter kan varriere herefter.

Begravelse 

Begravelse skal bestilles senest dagen før inden kl. 12 for leveringsgaranti , Bestiller man efter vil vi ringe op hvis det ikke kan lade sig gøre. Hører man intet feedback er det fordi der ingen problemer er med leveringen.

OBS! Ved begravelse vil vi altid gå ud fra den angivet adresse, og ikke kirkens navn.

Bryllup, brudebuketter m.m.

Ved bestilling af brudebuket, tilbehør og andre blomster, gælder garanti for holdbarhed og opsætning til den er leveret eller afhentet. Vi står ikke inde for hvis den går i stykker eller taber blomster efter den er afleveret i fulkommen tilstand. Brudebuketter er skrøbelige med oasis håndtag (cosage) og stiftede blomster så man skal derfor tage hensyn til dette.

Reklamationsret
Er der et produkt der ikke er optimal skal reklamations retten benyttes inden for  24 timer, da vi og vores kollegaer i de andre blomsterbutikker skal kunne komme til vores leverandører med produktet.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret, når orden er afgivet. Man kan ikke fortryde efter levering, da det er let forgængelig vare der er produceret efter ønsker, men vi vil altid prøve at hjælpe mest muligt.

Returret
Der er ingen returret men vi bestræber os på at yde god service og vil se på hvis varen er defekt.

Priser og minimumspriser
Alle priser er inklusiv moms og afgifter. priser kan variere efter sæson og årstider.

Minimusprisen for samlet produkter til levering er 175 kr. pr. adresse. Ved køb for mindre har vi den fulde ret til at annullere ordren.

Levering til udlandet
Ved levering til udlandet er der et minimumabeløb der skal opfyldes på køb af produkt ud over leveringsomkostningernes.

Vi kan desværre ikke behandle ordren hvis dette beløb er sat for lavt.

Minimusbeløbet er opgivet under det valgte lands leverings omkostning.

Pengene trækkes
Vi trækker pengene lige så snart ordren er afgivet og er modtaget hos os. Skulle der opstå problemer og pengene ikke er trukket er det fordi vi ikke har modtaget ordreren.

Fortrolighedspolitik
Fortrolighedspolitik: Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Sms – Service. For at servicere din bestilling sender vi en sms når den bestilte vare er leveret, du vil derfor samme dag få besked om at leveringen har fundet sted i løbet af dagen. Denne service kan fravælges ved at oplyse os om at der ikke ønskes en sms.

Sms – Service når andre florister leverer Det er ikke altid vi får besked om hvornår varen er leveret og derfor er der ingen garanti for at få en sms. Vi prøver dog ihærdigt på at alle kan få den samme gode service og kontakter floristen omkring leveringen.

Billeder af blomster. Er ikke med i ydelsen af blomsterkøb, hvis der ønskes billedet kan det skrives i note ,men vi kan IKKE garantere dette bliver opfyldt i forhold til den leverende florist samt chauffør.