Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Abella Blomster og Aarstidens Blomster leverer buketter i hele Danmark tirsdag til lørdag  og på udvalgte helligdage. Vi tilbyder mulighed for levering samme
dag, såfremt du bestiller inden kl 10.00. 
Levering samme dag er dog ikke altid muligt ved bisættelser og begravelser. Disse skal vi modtage i god tid. Ligeledes ved bestillinger af blomster til bisættelser med og uden bånd til levering om formiddagene – skal bestilles i god tid. Dette er for at vi kan hjælpe med at skaffe transport og kører blomsterne i tide til kirken så din bestilling kommer frem i tide.

Ring og skriv til forretningen, hvis du har behov for hjælp og forhør dig gerne om muligheden for levering evt. samme dag.  ´Telefon 60606578. 

På vores hjemmesider kan du bestille blomster og gavekurve, blomster til bisættelse eller en æresport, til levering i hele Danmark. Abella Blomster og Aarstidens Blomster samarbejder med de lokale florister i dit område, såfremt vi ikke selv kan levere med egen chauffør eller med “flowerboxes” igennem fragtfirma. Abella Blomster og Aarstidens Blomster kan levere direkte i “flowerboxes” ved bestilling af din buket 2 dage inden ønskede leveringsdato og bårebuket med 3 dages levering, dog ikke lørdage. 
Bestilling online til hele Danmark er altid muligt. Forbehold for udsolgte varer og lokale leveringdeadlines. Du vil dog altid høre fra os, såfremt din bestilling ikke kan blive leveret. 

Aarstidens Blomster & Abella Blomster benytter sig af miljøceritficerede stilke, som er MPA godkendte – udover lækre danske varer fra Danske gartnere sætter vi en stor ære i at arbejde så bæredygtigt som overhovedet muligt. 

Gratis levering i Tune og gratis til Tune Kirke.
Alle andre steder i Danmark kr. 75,- 

Dog tilbyder vi gratis levering i hele DK ved køb for over 1500 kr.

Kvaliteten af din buket er meget vigtig for os. Din leveret buket ligner altid det, du har bestilt, bedst muligt. Dog vil der være undtagelser i forhold til udvalg og sæson hos den enkelte florist, og der må tages højde for, at enkelte af blomsterne til din buket kan være udsolgt.

Ved levering samme dag: Bestilling og betaling skal gennemføres inden klokken 10.00 mandag til lørdag – dette gælder også levering på de søndage og helligdage vi tilbyder udbringning. Vi tilbyder f.eks. udbringning på Mors dag og i julen, men det vil altid fremgå af kalenderen, når du bestiller. Det vil ganske enkelt ikke være muligt at vælge levering på vores lukkedage. Smiley - Latter ansigt' Kontrastmaske, indstillelig (large) | Spreadshirt

Vi kan ikke altid garantere levering søndage og helligdage grundet floristernes individuelle åbningstider og feriehensyn. Vi tager også forbehold for, at florister i Danmark kan holde ferie – og i visse tilfælde ikke kan leverer i et ferielukket område. Kontakt os, hvis du er i tvivl. Vi har dog endnu ikke oplevet, ikke at kunne hjælpe vores kunder levere til ønsket tidspunkt eller geografisk område. Vores kunder er meget tilfredse.

Levering sker i tidsrummet kl. 08.00 – 21.00 på hverdage og kl. 09:00 – 18:00 lørdag. På søndag og helligdage leverer vi også mellem 9:00 – 18:00, når vi holder åbent.

Bliver din buket sendt direkte fra os i flowerbox – leveres den dagen efter imellem kl. 8-16. Op til jul og andre helligdage sender vi ikke med Flowerboxes grundet ordre-forsendelsesmængden er så stor, at risiskoen for forsinkelse vil opstå, og derfor kører vi selv ud med buketten eller sender til en lokal florist. Det er derfor vigtigt, at bestille i god tid som muligt, såfremt du ønsker en buket til eks. julen :0) 

Abella Blomster er en del af Aarstidens Blomster i Tune. Kontakt Aarstidens Blomster, hvis du ønsker at høre nærmere eller har et konkret ønske for levering af din buket. Vi hjælper meget gerne. Du kan også skrive dit ønske i kommentarfeltet ved ordre, men vi kan desværre ikke garantere at vi har mulighed for at opfylde dit ønske.

Er du i det mindste i tvivl, så ringer du til vores søde blomsterpersonale som står klar til at hjælpe dig i dagtimerne – dog lukket mandag. Telefon 60606578. 

Ordrebekræftelse

Vær opmærksom på, at ordren ikke er gået igennem, før du modtager en ordrebekræftelse pr. mail. Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, er din ordre ikke betalt og den er ikke blevet sendt til os af ordresystemet. Ordrebekræftelsen modtager du med det samme efter du har bestilt. Tjek evt. din spam-folder, såfremt mailen ikke dukker op. Alternativt kan du have skrevet forkert e-mail ved bestilling. Ring til os på telefon 60606578 hvis du oplever nogle problemer, eller er i tvivl om, om din ordre er gået igennem. Så hjælper vi meget gerne. 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for ubenyttet service/varelevering og skal meddeles i god tid inden levering enten telefonisk eller via e-mail, minimum 24 timer inden ønskede levering. 

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du gerne rette henvendelse til os hurtigst muligt – er din ordre over 300 kr. skal vi have din annullering minimum 2 hverdage inden levering.

Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at hjælpe dig såfremt du har behov for at annullere din bestilling.

I forbindelse med fortrydelsesretten følger vi naturligvis reglerne i Forbrugeraftaleloven.

Alkohol-politik

Da vi hos Abella Blomster tilbyder et udvalg af alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi underlagt krav om alderskontrol. Du vil derfor blive bedt om at acceptere kontroltjekket ved check-out.

  • Vi tilbyder alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover.
  • Vi tilbyder IKKE alkoholholdige drikkevarer på vores webshop med en alkoholvolumenprocent på 16,5% eller derover.
  • Derfor er vores aldersgrænse ved køb af alkohol 16 år.

Reklamation

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds.

Såfremt kvaliteten ikke lever op til forventningerne, bedes du venligst kontakte os med det samme. Du SKAL reklamere hurtigst muligt (indenfor 24 timer). Vi skal bede dig sende fotos af din ordre fra forskellige vinkler.

Hvis ikke du har mulighed for at komme ned i forretningen med varen, så tag et foto af buketten i forskellige vinkler – oppefra og fra siden. Kontakt os derefter på telefon 60606578 og send billederne i en e-mail til mette@aarstidens-blomster.dk.

Således har vi mulighed for at hjælpe dig med at rette fejl/mangler. Blomster er en ferskvare, og derfor skal man henvende sig hurtigt efter leveringen.

For at kunne vurdere reklamationen, er det vigtigt at vi får produktet retur.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds – og er glade for din henvendelse.

Betalingsvilkår

Sikker betaling sker via ePay/Bambora. Du kan betale med DANKORT, VISA, MasterCard, MobilePay og Forbrugsforeningen her på siden.

Alle priser er inkl. moms og i danske kroner DKK

Firmaoplysninger

Abella Blomster
En del af Aarstidens Blomster

v/ BlomsterMette
Nørregade 7
4030 Tune
Telefonnr.: 60 60 65 78
Mette@aarstidens-blomster.dk
CVR: 35629866

Privatlivspolitik

Du finder vores Privatlivspolitik her…

Se vores øvrige betingelser på https://aarstidens-blomster.dk/handelsbetingelser

Du kan læse mere om hvem vi er på
https://aarstidens-blomster.dk/om-os/

Rigtig god dag Kh. BlomsterMette🌸🤘