Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Abella Blomster leverer buketter i hele Danmark tirsdag til lørdag  og på udvalgte helligdage – mulighed for levering samme
dag , såfremt du bestiller inden kl 11.30. Levering samme dag er ikke altid muligt til bisættelser og begravelser, Disse skal vi modtage i god tid.  Ring til forretningen, hvis du har behov for hjælp og forhør dig gerne om muligheden for levering evt. samme dag.

Kvaliteten af din buket er meget vigtig for os. Din leverede buket ligner altid det, du har bestilt, bedst muligt. Dog vil der være undtagelser i forhold til udvalg og sæson hos den enkelte florist, og der tages højde for, at enkelte af blomsterne til din buket kan være udsolgt.

Ved levering samme dag: Bestilling og betaling skal gennemføres inden klokken 11.30 mandag til lørdag – dette gælder også levering på de søndage og helligdage vi tilbyder udbringning. Vi tilbyder f.eks. udbringning på mors dag og i julen, men det vil altid fremgå af kalenderen, når du bestiller. Vores lukkedage vil du slet ikke få mulighed for at vælge.

Vi kan ikke altid garantere levering søndage og helligdage grundet floristernes individuelle åbningstider og feriehensyn. Kontakt os, hvis du er i tvivl. Vi har dog endnu ikke oplevet ikke at kunne levere til ønsket tidspunkt eller geografisk område. Vores kunder er meget tilfredse.

Levering sker i tidsrummet kl. 08.00 – 21.00 på hverdage og kl. 09:00 – 18:00 lørdag. På søndag og helligdage leverer vi også mellem 9:00 – 18:00, når vi holder åbent.

Abella Blomster er en del af Aarstidens Blomster i Tune. Kontakt Aarstidens Blomster, hvis du ønsker at høre nærmere eller har et konkret ønske for levering af din buket. Vi hjælper meget gerne. Du kan også skrive dit ønske i kommentarfeltet ved ordre, men vi kan desværre ikke garantere at vi har mulighed for at opfylde dit ønske.

Ordrebekræftelse

Vær opmærksom på, at ordren ikke er gået igennem, før du modtager en ordrebekræftelse pr. mail. Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse, er din ordre ikke betalt og den er ikke blevet sendt til os af ordresystemet. Ordrebekræftelsen modtager du med det samme efter du har bestilt. Tjek evt. din spam-folder, såfremt mailen ikke dukker op. Alternativt kan du have skrevet forkert e-mail til os. Ring til os på telefon 60606578 hvis du oplever nogle problemer, eller er i tvivl om din ordre er gået igennem. Så hjælper vi meget gerne. 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for ubenyttet service/varelevering og skal meddeles i god tid inden levering. 
Aarstidens Blomster påbegynder bestillinger til samme dag hver morgen.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du gerne rette henvendelse samme dag som din bestilling – er din ordre over 400 kr. skal vi have din annullering minimum 2 hverdage inden levering.

Bestiller du uden for forretningens normale åbningstider, sender du os blot en e-mail på mette@aarstidens-blomster.dk

Du kan komme i kontakt med Aarstidens Blomster på mette@aarstidens-blomster.dk udenfor forretningens åbningstid.

I forbindelse med fortrydelsesretten følger vi naturligvis reglerne i Forbrugeraftaleloven.

Alkohol politik

Da vi hos Abella Blomster tilbyder et udvalg af alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover, er vi underlagt krav om alderskontrol. Du vil derfor blive bedt om at acceptere kontroltjekket ved checkout.

  • Vi tilbyder alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2% eller derover.
  • Vi tilbyder IKKE alkoholdige drikkevarer på vores webshop med en alkoholvolumenprocent på 16,5% eller derover.
  • Derfor er vores aldersgrænse ved køb af alkohol 16 år.

Reklamation

Såfremt kvaliteten ikke lever op til forventningerne, beder vi dig venligst kontakte os med det samme. Du SKAL reklamere hurtigst muligt (indenfor 24 timer).

Tag et foto af buketten i forskellige vinkler – oppefra og fra siden. Kontakt os derefter på telefon 60606578 og send billederne i en e-mail til mette@aarstidens-blomster.dk. 


Således har vi mulighed for at hjælpe dig med at rette fejl/mangler. Blomster er en ferskvare, og derfor skal man henvende sig hurtigt efter leveringen.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds. Reklamationer modtages ikke på produkter, som ikke kan returneres.

Betalingsvilkår

Sikker betaling sker via ePay / Bambora. Du kan betale med DANKORT, VISA, MasterCard, MobilePay og Forbrugsforeningen her på siden.

Alle priser er inkl. moms og i Danske kroner DKK

Firmaoplysninger

Abella Blomster
En del af Aarstidens Blomster

Nørregade 7
4030 Tune
Telefonnr.: 60 60 65 78
info@abella-blomster.dk
CVR: 35629866

Privatlivspolitik

Du finder vores Privatlivspolitik her…

Se vores øvrige betingelser på https://aarstidens-blomster.dk/handelsbetingelser